Μια γλυκιά ιστορία Image

Μια γλυκιά ιστορία

Η οικογένεια Δημητρίου με καταγωγή από το Αϊδίνη της Μικράς Ασίας εγκαθίσταται το 1922 στην Αθήνα. Ο Κωνσταντινος Δημητρίου αποφασίζει να ασχοληθεί με το εμπόριο και την παραγωγή φύλλου κρούστας και κανταϊφιού. Αργότερα ο υιός του, Αλέξανδρος Δημητρίου ασχολείται από μικρή ηλικία με την τέχνη της ζαχαροπλαστικής. Με μεράκι για δουλειά και άριστες πρώτες ύλες καταφέρνει να καταξιωθεί ως σωστός επαγγελματίας και σήμερα είναι ιδιοκτήτης των δυο ζαχαροπλαστείων Couel. Το κεντρικό εργαστήριο ζαχαροπλαστικής παραμένει στο κέντρο της Αθήνας για περισσότερα από 40 χρόνια, στη γωνία Ασκληπιού 109 και Τσιμισκή, ενώ τα τελευταία χρόνια ένα δεύτερο μοντέρνο κατάστημα προστίθεται στο δυναμικό της επιχείρησης Couel, το οποίο βρίσκεται στην οδό Ιπποκράτους 30.

 

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η επιχείρηση Couel υπήρξε πάντοτε μία οικογενειακή επιχείρηση. Το έμπειρο προσωπικό της ακολουθεί αυστηρά την φιλοσοφία της επιχείρησης, που δεν είναι άλλη από την προσφορά στον πελάτη ενός άρτιου ποιοτικά και γευστικά γλυκού.

Η οικογένεια Δημητρίου απαρτίζεται από ειδικά καταρτισμένα άτομα στο χώρο των τροφίμων με Πανεπιστημιακές γνώσεις, τα οποία βρίσκονται σε διαρκή αναζήτηση της άριστης γεύσης σε συνδυασμό με την προσφορά ενός ασφαλούς προϊόντος στους πελάτες τους.

Couel © 2017 All rights reserved.                     Σχεδίαση και κατασκευή ιστοσελίδας WebiN